S

De 4 årstider

 
Få steder oplever kan naturen opleves så intenst og nærværende som i Hytten ved Mossø, hvor hus og grund er i samhørighed med naturen. De fire årstider bidrager på hver sin måde til fantastiske øjeblikke, så forskelligt og samtidig på hver sin måde smukt.
 
Hytten ligger i søens vest-ende hvilket på mange måder giver nogle fantastiske oplevelser:
 
- Med Ejer Bjerge langt mod venstre og med Himmelbjerget lang til højre giver denne dal med den store sø nogle helt enestående flotte solnedgange. 
 
- Med den store sø stik mod vest kan vejret spille en stor rolle, og nor det stormer kan der opleves endda meget voldsomt, nærmest som kendt ved Vesterhavet. Og vejret kan på relativt kort tid skifte voldsomt
 
- Når det er diset går sø og himmel nærmest ud i et...
 
Ved forårstid, sommeren ja selv sensommeren er naturgrunden ved Mossø jo virkelig en sand oplevelse - det at være ved vand, i naturen og på vandet er bare så livsbekræftende. Men pas på: Solen ved vandet er tit mere voldsom end man tror.
 
Samtidig kan specielt sen-efteråret, vinteren og det tidlige forår vise søen på en helt anden og nærmest skræmmende måde, hvor søgen viser tænder, står højt og kan være skræmmende. Sådanne dage og perioder er søen ikke velegnet for at færdes på.
 
Men samtidig kan der selv i midsommeren opleves vejrskifte fra solskind til voldsomt blæsvejr på kort tid, og parasoller o.lignende flyver rundt. Modsat kan selv den koldeste vinterdag i solskin fremstå som den skønneste dag.
 
Ligeledes ses om foråret hvordan alting starter med at skyde igen, og fuglene kommer med deres helt små unger. Om efteråret forlade flere af de store fugle området, men der kommer ligeså mange nye til, så søen oser altid af liv.
 
Hver tid har sin unikke charme - hvis man kan lide naturen....
 
 
Familierne Sejer Jakobsen | Vædebrovej 41, 8660 - Danmark | Tlf.: +45 27 85 13 69 | mossoe.hytten@gmail.com